Thursday 21 June 2012

FREE İNTERNET BEDAVA ERİŞİM

Free bedava İnternet erişimini kim istemez,varmı böyle bir şey,nasıl olur diye araştırdım, birde baktım ki, her yerden rahatlıkla erişilebilen Opengarden isimli yeni bir uygulama gözüme çarptı ve bu uygulama hakkında bu gün sizleri bilgilendirmek istiyorum.
Cep telefonları internet erişimini çevrenizle,ücretsiz paylaşabilmenize olanak sağlıyor.Opengarden bu sistem özelliği sayesinde,aynı ortamda bulunan kullanıcılar ile interneti paylaşıyor,bu hizmeti paylaşacak olanların opengarden yazılımının taraflarda yüklü olması gerekmektedir.
Biliyorsunuz günümüzdeki gelişmiş bütün akıllı telefonlarda,internet ve ağ yönlendirici (router) ler mevcut değil mi?
Yazılımın hazırlanmasındaki yegane düşünce,proğramın yüklü olduğu tüm akıllı telefonların birbirleri ile internet paylaşımını kolay ve sorunsuz bir şekilde yapabilmelerine olanak sağlıyor.
Bunun için yazılımın yüklü olması ve cihazların birbirine olan yakınlıkları ile algılayabilme  özelliği önem kazanmaktadır.
Bu  imkandan yararlanacak cihaz sahiplerinden bir tanesinin internetinin olması sayesinde,cihazı algılayan diğer  akıllı telefon sahiplerinin, internet'e erişim imkanı olabilmektedir.

OPENGARDEN İLE HER YERDE İNTERNET'E ERİŞİM OLANAĞI;

Her nerede olursanız olun,bulunduğunuz konum hava alanı,cafe,restaurant,yada otelde olabilirsiniz,bu gibi yerlerde internete erişim olanağınız olmayabilir,o zaman en yakınınızda opengarden uygulaması yüklü bir yer tesbit ederek,internete problemsiz bağlanabileceksiniz ne güzel değilmi?
Bu uygulamada,uzmanlar, mecburi internet'e girmek zorunda olup da, çok fazla miktarda fatura gelen kişi ve kuruluşlar için,bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtiyorlar.
Diyelimki bu uygulama yüklü olan etrafınızda akıllı telefon kullanıcısı hiç kimse yok,üzülmeyin,ozamanda buna çözüm getirilmiş,bağlantı tarayıcı etraftaki internete erişen labtop ve dizüstü bilgisayar üzerinden kullanıcıların internet erişim ağına bağlanabiliyor.
İnternet kullanıcısı ağ sahibi internetten çıkar ve ağı terk etmesi durumunda,sistem otomatik olarak diğer ağ kullanıcılarını ve başka alternatif internet ağlarını,taramaya başlıyor.

MÜKEMMEL BİR VERİ PAYLAŞIM İMKANI;

Bir Diğer önemli özellik de opengarden uygulaması,windows ve mac uyumlu cihazlar ve android işlemci tabanlı mobil cihazları ile uyumlu ve destekliyor olması.
Yazılım uygulaması,diğer mobil cihazlar ile kapsam alanındaki tüm opengarden indirilmiş cihazlara,peer to peer (P2P) ağ bağlantısı erişimi yapan bir ağ oluşturuyor ki bura da,ağdaki diğer taranmış cihazlar için sunucu vazifesi görmektedir.
Yazılım uygulaması,tablet bilgisayarlar ve iphone gibi farklı mobil cihazları desteklediğinden birçok insanın ilgisini çekecektir.
Süreç içerisinde opengarden kendisini sürekli güncelleyerek uygulamaya yenilikler getireceğini de belirtmektedirler.Uygulamada ağı paylaşan kullanıcı isterse paylaşıma limit getirebileceği gibi ne kadar kullanım yapılmış, takip edebilme imkanı sunuyor.Click Here!



        

No comments:

Post a Comment