Sunday 24 June 2012

MOBİL TEKNOLOJİ

Google da bir yenilik de mobil telefonların, web sitelerinin tamamen yaygınlaşması amacı ile, açılmış olan google ve mobile kısaltılmışı  gomo.com.tr ,firmaların mobil web sayfalarının,en etkili bir şekilde takip edebilmek ve öğrenmek için açılmıştır.
Bu konuda eksiklikler var ise beklenilen iyileştirme ve düzenlemelerin bu web sayfası ile yapabileceklerdir.
Bu sitede tasarlanmış olan gonometre adlı bir sayaç vasıtası ile,hem  mobilde görünen web sayfanızın hızını öğrenme imkanı buluyorsunuz vede,mobil akıllı telefonda sayfanızın görünüş formatını inceleme imkanı buluyorsunuz.
Ayrıca  internette mobil web adresi olmayan firmalara,referans olacak şekilde,bu uygulamalar ile başarıyı yakalamış şirketlerin başarı öykü ve hikayeleri ile bilgilendirmekte ve yönlendirmektedir.
Mobil  web siteleri başarıyı yakalamalarındaki üç en önemli faktörlerden bir tanesi,web sitesinin olabildiğince hızının yüksek olması gerekmektedir.
Bunun yanında bu site üzerinde kullanıcı kişinin,bulunduğu bölge ve mevkiyi doğru olarak algılayıp farkında olması,son olarak ise,hazırlanan web sayfasının dokunmatik mobil telefonlar için başparmağın dokunmatik  hareketlere uyumlu olması vb gibi.
Son olarak uzmanların  özellikle üzerinde durduğu bir konuda,mobil  akıllı cep telefonu olan her bir bireyin kesinlikle,kendisine ait bir web sayfasının olması gerekmekte olduğu vurgulanmaktadır.
Sadece büyük şirketlerin  web sayfası sahibi olmasından ziyade, birey ve şahıslarında,kendilerine ait bir web adresi olması küçümsenecek kadar önemli bir konudur.
Google uzmanları,akıllı telefon ve tabletlerin bu derece ciddi bir artış göstermesi ile firmaların değişen piyasa ve pazarlama konularında,dünya gelişmelerini iyi anlamalı,ve iyi tahlil etmeleri gerekmektedir.
Google da bu gelişmlere pralel olarak araştırma geliştirme ve daha iyi hizmet etme çabası içerisine girmiştir.Kalın sağlıcakla.. http://astore.amazon.com/httpdatacardb-20

No comments:

Post a Comment