Wednesday 20 June 2012

GOOGLE NİN GİZEMLİ TABLETİ

Bilgisayar teknolojilerinin  en yeni ürünlerinden olan,google ve asus un çok gizli tuttuğu,sır gibi saklamış olduğu tablet bilgisayarın ismi basına sızdı.
Bu ürün  exif verilerine dayanarak , resmi üzerinde yapılan incelemelerde,asusun çıkarmış olduğu nexus 7 ürünü  formatında, olabileceği tahmin edilmektedir.
Basına sızan bu fotoğraf, picasa web albümünde çıkınca ,yayına girdiği anlaşılır anlaşılmaz,gizli tutulan ürün yayından hızla kaldırıldı.
Uzmanların yorumlarına göre, nexus 7 ürünü incelendiğinde,bu ürün googlenin gizli tuttuğu ürün adı değil elbette ancak nexus incelenirse, bu ürün hakkında pekçok ipucu elde edilebilir.
Nexus un ekran genişliği 7 inches,android işlemcisi 2.3 ile dört çekirdekli olması,ipad e rakib olma ihtimalini zayıflatıyor diye düşünüyorum.
Ancak bu ürün amazonun,piyasaya  çıkarmış olduğu Kindle Fire tableti ile,çekişeceği ve rekabete gireceği kaçınılmaz doğrusu.
Bir söylentiye göre,samsung ve nexsus karışımı bir ürün olacağı yönünde,ayrıca google tabletinin   I/O etkinliğinde,tahminen 27 haziran gibi,tanıtıma sunulacağı düşüncesi var.
Google nin neden böyle bir ürünü özellikle piyasaya sürmek istediği hala merak konusu,bekleyip göreceğiz.
Click Here!

        

No comments:

Post a Comment