Friday 15 June 2012

NEDİR BU DROPSHİPPİNG BİLİYORMUSUNUZ ?

Bu gün sizlere, aktaracağımız konulardan, bir tanesi de Dropshipping,dir.Nedir bu dropshipping? umarım birçoğunuz duymuşsunuzdur,ancak hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz, buyrun kulak verin, sizlere,açık ve anlaşılır bir şekilde izah etmeye çalışalım.
Diğer elektronik ticaret örneklerinde, olduğu gibi,doğrudan doğruya,internet üzerinden,müşterilere toptan tedarikçileri,tarafından müşterilere sunuma açılan,ulaştırılan günümüzün yeni  nesil eticaret şekillerindendir.
Bu sistemde,stok yapmadığınızdan,riskiniz hemen hemen yok gibi,ürünü sipariş etmeden ödemeyi garanti altına alırsınız.sizin işiniz sitem üzerinden malın hazırlanması sevkiyatı ve gönderimi ile sadece takib edersiniz. Bütün bunları, malı size tedarik eden, firma yapar ve bu sorumluluk tamamen onlara aittir.
Siz satışı yaparsınız karınızı bilirsiniz,ne güzel değilmi,birde sizin yapacağınız diğer konu,bu en önemlisi,sipariş verilen ürünü ve alıcının adresini, tedarikçi firmaya vermelisiniz.Ancak bu şekilde ürün,sizin verdiğiniz isim,adrese direk teslim edilir.
Diğer hiçbir sistemde,olmayan ve bulunmayan bu yöntem sayesinde,yüz binleri bulan, çok kaliteli ürün ve popüler olarak anılan malları, rahatlıkla,pazarlama, satma imkanı bulursunuz.
Bu hizmeti sağlayan,sunan firmalar sürekli piyasa analizi yaparak arz ve talepleri takip eder ve istatistikleri toplar ve müşterinin,ürünlere olan eyilimlerini anlamaya çalışırlar.
Böylece,hangi ürünlere öncelik verecekleri,hangi malı piyasaya sürecekleri konusunda,tereddüt etmeden işlerini daha verimli yapma imkanı bulurlar.
Bu sistemin verdiği ayrıcalıklar ve avantajlar sözkonusu olduğunda,

-Tabi ki hiçbir iş ile, meşgul değilseniz ve zamanınızı değerlendirmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz,
-Sermaye istemediği gibi,çok düşük maliyetle işe başlama imkanı,
-Malların alımında,ürünleri çok ucuza alıp,istediğiniz fiyatı kendiniz belirler öyle satarsınız,
-Bu sistemde ,kendinizi ona göre ayarlar,zamanınızı çok iyi değerlendirme ve pazarlama ve satış teknikleirnde tecrübe kazanırsınız.
Maliyet,stok v.s gibi derdiniz olmaz,bütün bunları tedarikçi sağlar.
-Alınan siparişleri,doğrudan doğruya,sizin müşterinizin verdiği, adrese gönderilir.
-Ödeme garanti altına alınır,arkasından,ürün tedarikçiden temin edilir ve kargolanır.
Reseller Book

PageRank Checker

No comments:

Post a Comment